Nyheter
Våra kurser
Datum och Lov
Anmälan
Betalning
Våra lokaler
Kursbeskrivning
Kontakta oss
Om oss
Kallelse till årsmöte
Stadgar
Fotogalleri
Värdegrund
Om oss


Natalis Dans & Gymnastikstudio har av Nacka kommun fått utmärkelsen ”Utmärkt förening”. Vi erbjuder aktiviteter inom flera olika områden med koppling till cheerleading, akrobatik och gymnastik. I vår förening strävar vi efter en mycket hög kvalitet på lärarnas kunskaper och färdigheter i olika aktiviteter, cheer showcase, gymnastik och sport.
 

Ledare:

Gabi Serrano
Är en professionell cirkusartist/ akrobat från Rio de Janeiro Brasilien.
Hon har arbetat runt om i världen som artist i olika shower/event.
Så hon har stor erfarenhet av att instruera och underhålla barn.
Gabis undervisning innehåller teknik, styrka & vighet, Jonglera, akrobatik.

Johan Mix

Johan Mix är en utbildad dansledare via SDO (Sveriges dans organisation) och har jobbat som dansledare/gymnastik på olika dansskola i många år. Undervisade i hiphop, popping, locking, house, freestyle coachning och lite jazz i alla åldrar. Pluggar just nu i Stockholm på Diambra dance education.

Ellinor Caroline Atias 

Ellinor & ärutbildad dansare/ musikal artist på Performing art schools yrkesskola i Göteborg & Balettakademien. Är en erfaren ledare från att ha undervisat på bl.a Sats & knatteskutt.

Undervisningen syftar till att ge barnen självförtroende, kroppsmedvetenhet och gemenskap. Vi upptäcker rörelse & rytmik som bygger på glädje. Här får alla barn mellan 3-6 år släppa loss, träna gymnastik och dansa och ha kul till härlig musik.

Natali Tsypkine

Jag är en kvalificerad diplomerad tränare med 17 års erfarenhet och arbetar med barn och ungdomar från 3 år till 20 år med undervisning i  barndans, streetdance, showdans, gymnastik,akrobatik.
- Elitgymnast
- utbildad vid Modern Dance Company, studerat vid Balettakademin i Norrköping och Stockholm - har genomgått olika kurser arrangerat av Svenska Danspedagogförbundet bl. a under ledning av Ivo Cramèr. 
- har varit verksam som danspedagog i Sverige sedan 1993 och blev diplomerad av Svenska Danspedagogförbundet 2001.
- fick ungdomsledarstipendium som utdelas av Stockholms Idrottsförvaltningen år 2002. 
- fick ungdomskulturstipendiet ”Kossans barn” av Boo Folkets Hus 2003.
- arrangerade i mars 2003 den första dansfestivalen för barn och ungdom med ca 200 deltagare.

Mina elever har deltagit "Vi Dansar", Svenska Danspedagogförbundet konsert, Riddarfjärdsteatern: 98 – 2001, Danstävling, Kulturhuset, Lava, maj 2002, och - Danstävling, Boulevardteater, maj 2004.

Arrangerade:
Välgörande föreställningen 25 januari 2005(artikel Vem och Var Dans tidning No1 2005) Internationell Dans festival i Nacka (artikel Dans tidningen 3/2003)

Olika tävlingar och förestelningar med barn och ungdomar

Karin Bonthron

Karin kommer från Dalarna, och kreativiteten har alltid varit en central del i hennes liv. Som 9-åring började hon dansa Balett och Showjazz, men intresset växte och inkluderade snart allt från Modern/Nutida dans, till Commercial Jazz.
Efter studier på gymnasiet, flyttade Karin till New York. Där utbildade hon sig till dansare vid Dance New Amsterdam och Peridance Capezio Center. Under sin tid i New York dansade hon i föreställningar både på City Center Studios och på sin skola Peridance.

Karin vill ständigt utvecklas och lära sig mer inom dansen. Hon åker ofta på olika workshops och fortbildningar, både i Sverige och utomlands. Den dansstilen som ligger henne närmast hjärtat är Modernt/Contemporary, men hon hittar också gärna inspiration från Jazz.

Karin frilansar även som dansare och yogalärare.

”I min undervisning lägger jag stort fokus vid glädjen att röra och uttrycka sig med kroppen. Det är en röd tråd som följer alla mina klasser.
Jag arbetar mycket med musikalitet och introducerar olika typer av musik, redan i de yngre åldrarna. För de äldre eleverna ingår även mycket dansteknisk träning. Tillsammans med showjazzens dynamik, med inslag av den moderna dansen flöde, får dansarna en varierad och utmanande klass. Men framför allt med en stor portion lekfullhet och dansglädje!”

Jenni Baciao

Jenni är en svensk sångerska och artist som föddes i Beria, Mozambique som tvååring flyttade Jenni till Sverige med sin mamma, hon växte upp i en kommun utanför Stockholm, tillsammans med hennes familj.
Redan som fyraåring så började Jenni dansa och träna fram tills hon var nio år. Hon har även dansat många andra dansstilar genom åren så som Hip hop/ Street dance, Show,  och Commercial och träna gymnastik.
På gymnasiet läste hon estetisk-linje med sång som inriktning vilket gjorde att Jenni trivdes väldigt bra, eftersom det blev en hel del musik och dans. Inte bara på skoltid utan på fritiden också.
Jenni inspireras av musik som får henne att känna en känsla, men fram för allt inspireras hon av musikgenrer så som RnB, pop och soul med en härlig grym koreografi kombinerat på det.