Nyheter
Om oss
Kursbeskrivning
Våra kurser
Datum och Lov
Betalning
Anmälan
Våra lokaler
Fotogalleri
Kontakta oss
Värdegrund
Om ossVi på Natalis Dans & Gymnastikstudio erbjuder utbildningar inom många olika genrer där dans kvalitén och danskonsten inom många olika kulturella dansstilar erbjuds. Våra professionella och mycket rutinerade lärare lägger stor vikt på att ta hand om dig och tillgodose dina krav, behov och eventuella framtids drömmar inom artist världen. När endast det bästa känns rätt så har du hamnat rätt.

Vi har under många år utbildat många av Sveriges framgångsrika dansare inom barndans, barnbalett, gymnastik, hip- hop och street/ funk som nu är ute på de stora scenerna i världen... välkommen även du att ta del av våra professionella lärare som väntar på att lyfta upp just din talang. 


Ledare:

Karin Bonthron

Karin kommer från Dalarna, och kreativiteten har alltid varit en central del i hennes liv. Som 9-åring började hon dansa Balett och Showjazz, men intresset växte och inkluderade snart allt från Modern/Nutida dans, till Commercial Jazz.

Efter dansstudier på gymnasiet, flyttade Karin till New York. Där utbildade hon sig till dansare vid Dance New Amsterdam och Peridance Capezio Center. Under sin tid i New York dansade hon i föreställningar både på City Center Studios och på sin skola Peridance.

Karin vill ständigt utvecklas och lära sig mer inom dansen. Hon åker ofta på olika workshops och fortbildningar, både i Sverige och utomlands. Den dansstilen som ligger henne närmast hjärtat är Modernt/Contemporary, men hon hittar också gärna inspiration från Jazz.

Karin frilansar även som dansare och yogalärare.

”I min undervisning lägger jag stort fokus vid glädjen att röra och uttrycka sig med kroppen. Det är en röd tråd som följer alla mina klasser.
Jag arbetar mycket med musikalitet och introducerar olika typer av musik, redan i de yngre åldrarna. För de äldre eleverna ingår även mycket dansteknisk träning. Tillsammans med showjazzens dynamik, med inslag av den moderna dansen flöde, får dansarna en varierad och utmanande klass. Men framför allt med en stor portion lekfullhet och dansglädje!”

Ina Fjordefalk

Ina började dansa redan vid 3 års ålder. När hon var 6 år fann hon kärleken till streetdance och sedan dess har det blivit som en livsstil för henne. Ina har gått den 3-åriga danslinjen på Fryshusets gymnasium. Därefter har hon gått en 1-årig danslinje på Lunnevads folkhögskola. Ina är ny ledare hos oss från och med hösten 2018.

"Streetdance är mitt sätt att både hitta lugnet i vardagen och att finna glädjen där den inte alltid finns."

"På mina klasser så kommer ni få uppleva att vara i ett gäng där alla älskar att dansa. Vi ska först och främst ha roligt, men också utvecklas tillsammans. Det kommer att bli både skratt och lite attityd. Nu kör vi!" 

Oskar Störtebecker
 
Oskar har rest runt i Sverige på läger, till Tjeckien och Guatemala. Där deltar barn i kulturella utbyten av olika former, så som barnbyar.Han tog teaterklasser på ”Nya Paraplyteatern” i Falkenberg, och medverkade sedan i ett flertal produktioner för dem efter det. Teaterskolan fann ett samarbete med produktionsbolagen "KåMa Nöje" och "2Entertain" och därifrån medverkade han sedan i ett flertal Astrid Lindgren produktioner, både i Falkenberg, Göteborg, London och i Stockholm. Han började även så smått ta sång och danslektioner. Sedan for Oskar ut i världen igen för att utvecklas som person. Läsåret 2007-08 var Oskar utbytesstudent i Minnesota, USA där han gick på ”Mainstreet School Of The Performing Arts”. (Här började han sin dagliga träning med balett och sång)Han gick teaterlinjen på Kulturama Gymnasium och dansade på olika dansstudior parallellt. Sedan blev han utvald till en av 30 svenskar att delta i talangtävlingen "World Championships Of Performing Arts" i Hollywood där han tävlade i kategorierna sång, dans och teater. I samband med tävlingen så vann han ett stipendium på en dansskola i Los Angeles, och spenderade sedan ett halvår där borta, och läste samtidigt klart sina gymnasiebetyg på distans. Nu är han här: bor i Stockholm och går denna fantastiska artistutbildning på Base23. För att sedan som utbildad artist fara vidare på ytterligare äventyr.”Han har lärt sig att aldrig ta något för givet. Desto mer man kämpar, desto mer har man att vinna. Egenvärdet är detsamma oavsett hur man gör ifrån sig: Man är inte sina prestationer! Och med det i bakhuvud vågar han kasta sig ut och ta motgångarna. Det är för honom viktigt att aldrig bli bekväm, och sluta sträva efter utveckling, och inte vara rädd för att misslyckas”.
 
Jenni Baciao

Jenni är en svensk sångerska och artist som föddes i Beria, Mozambique som tvååring flyttade Jenni till Sverige med sin mamma, hon växte upp i en kommun utanför Stockholm, tillsammans med hennes familj.
Redan som fyraåring så började Jenni dansa balett fram tills hon var nio år. Hon har även dansat många andra dansstilar genom åren så som Hip hop/ Street dance, Show, Jazz och Commercial.
På gymnasiet läste hon estetisk-linje med sång som inriktning vilket gjorde att Jenni trivdes väldigt bra, eftersom det blev en hel del musik och dans. Inte bara på skoltid utan på fritiden också.
Jenni inspireras av musik som får henne att känna en känsla, men fram för allt inspireras hon av musikgenrer så som RnB, pop och soul med en härlig grym koreografi kombinerat på det.

Gabi Serrano
Är en professionell cirkusartist/ akrobat från Rio de Janeiro Brasilien.
Hon har arbetat runt om i världen som artist i olika shower/event.
Så hon har stor erfarenhet av att instruera och underhålla barn.
Gabis undervisning innehåller teknik, styrka & vighet, Jonglera, akrobatik.
 

Stephanie Lövstrand

Danspedagog med olika stilar:
Street/hip-hop, Balett, Jazz, Modern/Contemporary, Commercial, Gymnast, akrobatik, Ryttare, Sångerska, dansare, körsång.
UTBILDNING
Balettakademien Stockholm -Streetlinjen, yrkesförber
House of Shapes Stockholm
Edande & yrkesdansarutbildninge
Pågående:
Jennie Widegrens Dansarutbildning(sista/4e året)
 

Kristina Ehrs

Hon är en professionell balettdansös som har arbetat på Operahuset Deutsche Oper am Rhein i Tyskland i 10 år.Hon har dansat både  klassiska och moderna baletter som t.ex  Svansjön, Nötknäpparen, Törnrosa,  och Carmina Burana.Kristina har haft många olika roller,bl.a som Prinsessa, Docka och Svan.Kristina är glad tjej med en lång erfarenhet  inom balett,modern  dans och showdans.
- Dansen har gett mig så otroligt mycket glädje,och framföralt det jag vill förmedla till barnen.Under mina lektioner lär vi oss grunderna i balett varmat med olika dansleker.Jag försöker låta barnens fantasi komma fram så mycket så möjligt samtidigt som de stärks av den klassiska balettens vackra rörelser.

Ida Arenius

Jag är en freelance dansare med konstnärlig kandidatexamen i dans från Dans och Cirkushögskolan.Jag har dansat nästan 20 år och varit med i olika dansprojekt bland annat i Finland, Sverige och i Danmark. Jag har också flera års erfarenhet av att jobba med barn med särskilda behov inom grundskola. På mina lektioner fokuserar jag på att varje barn känner sig tryggt och inspirerat! Tillsammans utforskar vi rörelse genom guidade övningar och lek.Mitt mål är att skapa förutsättningar där varje barn har plats för sin egen kreativitet tillsammans med andra.

Natali Tsypkine

Jag är en kvalificerad diplomerad danslärare med 14 års erfarenhet och arbetar med barn och ungdomar från 3 år till 20 år med undervisning i  barndans, streetdance, showdans, barnbalett. 

- utbildad vid Modern Dance Company, studerat vid Balettakademin i Norrköping och Stockholm - har genomgått olika kurser arrangerat av Svenska Danspedagogförbundet bl. a under ledning av Ivo Cramèr. 
- har varit verksam som danspedagog i Sverige sedan 1993 och blev diplomerad av Svenska Danspedagogförbundet 2001.
- fick ungdomsledarstipendium som utdelas av Stockholms Idrottsförvaltningen år 2002. 
- fick ungdomskulturstipendiet ”Kossans barn” av Boo Folkets Hus 2003.
- arrangerade i mars 2003 den första dansfestivalen för barn och ungdom med ca 200 deltagare.

Mina elever har deltagit "Vi Dansar", Svenska Danspedagogförbundet konsert, Riddarfjärdsteatern: 98 – 2001, Danstävling, Kulturhuset, Lava, maj 2002, och - Danstävling, Boulevardteater, maj 2004.

Arrangerade:
Välgörande föreställningen 25 januari 2005(artikel Vem och Var Dans tidning No1 2005) Internationell Dans festival i Nacka (artikel Dans tidningen 3/2003)