Nyheter
Om oss
Kursbeskrivning
Våra kurser
Datum och Lov
Betalning
Anmälan
Våra lokaler
Fotogalleri
Kontakta oss
Värdegrund
Om ossVi på Natalis Dans & Gymnastikstudio erbjuder utbildningar inom många olika genrer där dans kvalitén och danskonsten inom många olika kulturella dansstilar erbjuds. Våra professionella och mycket rutinerade lärare lägger stor vikt på att ta hand om dig och tillgodose dina krav, behov och eventuella framtids drömmar inom artist världen. När endast det bästa känns rätt så har du hamnat rätt.

Vi har under många år utbildat många av Sveriges framgångsrika dansare inom barndans, barnbalett, gymnastik, hip- hop och street/ funk som nu är ute på de stora scenerna i världen... välkommen även du att ta del av våra professionella lärare som väntar på att lyfta upp just din talang. 


Ledare:

Natali Tsypkine

Jag är en kvalificerad diplomerad danslärare med 14 års erfarenhet och arbetar med barn och ungdomar från 3 år till 20 år med undervisning i  barndans, streetdance, showdans, barnbalett. 

- utbildad vid Modern Dance Company, studerat vid Balettakademin i Norrköping och Stockholm - har genomgått olika kurser arrangerat av Svenska Danspedagogförbundet bl. a under ledning av Ivo Cramèr. 
- har varit verksam som danspedagog i Sverige sedan 1993 och blev diplomerad av Svenska Danspedagogförbundet 2001.
- fick ungdomsledarstipendium som utdelas av Stockholms Idrottsförvaltningen år 2002. 
- fick ungdomskulturstipendiet ”Kossans barn” av Boo Folkets Hus 2003.
- arrangerade i mars 2003 den första dansfestivalen för barn och ungdom med ca 200 deltagare.

Mina elever har deltagit "Vi Dansar", Svenska Danspedagogförbundet konsert, Riddarfjärdsteatern: 98 – 2001, Danstävling, Kulturhuset, Lava, maj 2002, och - Danstävling, Boulevardteater, maj 2004.

Arrangerade:
Välgörande föreställningen 25 januari 2005(artikel Vem och Var Dans tidning No1 2005) Internationell Dans festival i Nacka (artikel Dans tidningen 3/2003)


Tove Östling 

Natalis Dans- och Gymnastikstudio ser alltid till att ha pedagoger med god utbildning och erfarenhet. En av våra nya lärare denna termin är Tove som framförallt kommer att  kurser barnbalett och balett/gymnastik  i Älta Kulturknut.

Tove är 30 år och ursprungligen hemmahörande i Malmö. Tove har en mycket god dansutbildning. Hon har bland annat examen i dans, danspedagogik och koreografi från Edinburghs Telford College och hon har studerat danspedagogik och koreografi vid Gotlands dansutbildningar. Tove har också arbetat inom förskolan.
 
Tove ser alltid till att alla i gruppen förstår. Hon ser det som mycket viktigt att stärka elevernas självkänsla parallellt med utvecklingen av det tekniska kunnandet. Hon tycker att det är viktigt med tillit i gruppen och ser ofta till att eleverna får tänka till lite själva vid vissa övningar.

Tove är en lärare som verkligen har förmåga att omsätta sin kvalificerade utbildning och erfarenhet i god danspedagogik. 


Thomas Ulfström

Tomas har sysslat länge med dans. Redan som 11-12-åring hemma i Trollhättan hade han ett stort dansintresse,  något som han senare har utvecklat. I dag är han en mycket eftertraktad och skicklig dansare. Tomas har en mycket god utbildning och kunskap i dansteknik och olika dansstilar, och är en duktig och omtyckt pedagog. Han är mycket strukturerad i sin undervisning och har en särskild förmåga att skapa nyfikenhet och vetgirighet. Tomas ger dig de rätta förutsättningarna att avancera i ditt dansande.


Magnus Jamalde

Natalis Dans- och Gymnastikstudio erbjuder högkvalitativ dansundervisning. Jamalde är inte bara en erkänt skicklig dansare utan också en mycket god pedagog. Han är ambitiös och mycket uppskattad som danslärare med mycket dansglädje på lektionerna. Jamalde är tålmodig med sina elever och mycket vänlig, lyssnande och tillmötesgående. Med Jamalde får du hjälp att stegvis förbättra dina danskunskaper. Jamalde dansar bakom Sean Banan i Melodifestivalen 2012-2013
  

Kristina Ehrs

Hon är en professionell balettdansös som har arbetat på Operahuset Deutsche Oper am Rhein i Tyskland i 10 år.Hon har dansat både  klassiska och moderna baletter som t.ex  Svansjön, Nötknäpparen, Törnrosa,  och Carmina Burana.Kristina har haft många olika roller,bl.a som Prinsessa, Docka och Svan.

Kristina är glad tjej med en lång erfarenhet  inom balett,modern  dans och showdans.
- Dansen har gett mig så otroligt mycket glädje,och framföralt det jag vill förmedla till barnen.Under mina lektioner lär vi oss grunderna i balett varmat med olika dansleker.Jag försöker låta barnens fantasi komma fram så mycket så möjligt samtidigt som de stärks av den klassiska balettens vackra rörelser.
 

Oskar Störtebecker
 
Oskar har rest runt i Sverige på läger, till Tjeckien och Guatemala. Där deltar barn i kulturella utbyten av olika former, så som barnbyar.Han tog teaterklasser på ”Nya Paraplyteatern” i Falkenberg, och medverkade sedan i ett flertal produktioner för dem efter det. Teaterskolan fann ett samarbete med produktionsbolagen "KåMa Nöje" och "2Entertain" och därifrån medverkade han sedan i ett flertal Astrid Lindgren produktioner, både i Falkenberg, Göteborg, London och i Stockholm. Han började även så smått ta sång och danslektioner. Sedan for Oskar ut i världen igen för att utvecklas som person. Läsåret 2007-08 var Oskar utbytesstudent i Minnesota, USA där han gick på ”Mainstreet School Of The Performing Arts”. (Här började han sin dagliga träning med balett och sång)Han gick teaterlinjen på Kulturama Gymnasium och dansade på olika dansstudior parallellt. Sedan blev han utvald till en av 30 svenskar att delta i talangtävlingen "World Championships Of Performing Arts" i Hollywood där han tävlade i kategorierna sång, dans och teater. I samband med tävlingen så vann han ett stipendium på en dansskola i Los Angeles, och spenderade sedan ett halvår där borta, och läste samtidigt klart sina gymnasiebetyg på distans. Nu är han här: bor i Stockholm och går denna fantastiska artistutbildning på Base23. För att sedan som utbildad artist fara vidare på ytterligare äventyr.”Han har lärt sig att aldrig ta något för givet. Desto mer man kämpar, desto mer har man att vinna. Egenvärdet är detsamma oavsett hur man gör ifrån sig: Man är inte sina prestationer! Och med det i bakhuvud vågar han kasta sig ut och ta motgångarna. Det är för honom viktigt att aldrig bli bekväm, och sluta sträva efter utveckling, och inte vara rädd för att misslyckas”.